Unboxing

Na enig aandringen waren vandaag dan de onderdelen klaar en voorzien van een mooie laag zwarte poedercoat. Helaas waren ze vergeten dat ik de veren knalrood wilde, dus kreeg ik wat korting en zwarte veren mee. Ik had geen geduld om een bewerking met rode verf af te wachten en nam alles in een verhuisdoos mee naar huis. Daar kon ik in plaats van de nu onmogelijke VrijMiBo lekker kwijlen bij vers gestraalde en geverfde spulletjes die ik uitpakte uit de doos.

Lancia Montecarlo poedercoat

Op de foto lijkt het net of ik zo’n schaalmodelletje uit een Revell bouwdoos aan het maken ben, maar ik kan je verzekeren, dit is op ware grootte! Ik kon het niet laten om alvast een veerpoot in elkaar te gaan zetten. Keurig schoongemaakt en met patina stond de schokbreker al te wachten op zijn opbouw. Het is een secuur werkje waarbij de stofkap eerst in de veer gezet moet worden en daarna de lepels erop kunnen om de veer in te duwen. Wederom ging dit zonder moeite. De onderdelen gingen zonder problemen op de schokbreker en ik hield een keurige veerpoot over.

Lancia Montecarlo veerpoot voorzijde

Zo mooi zal hij niet lang blijven vrees ik, maar dit werkt toch wel heel erg fijn! Ik heb hem ook meteen op zijn plek gehangen. De naaf moest ik nog voorzien van de achterplaat van de remschijf die ook een laagje poedercoat gekregen heeft, net als de wielspacers. Ik zit nog even te studeren op hoe deze stofkap ook alweer gemonteerd moet zijn. Ik wist het opeens niet meer. Geeft niet, de tijd van klussen hield vandaag op. Morgen verwacht ik de voorkant op zijn wielen te hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Vind je het een leuke blog? Share, like of subscribe!